Als dochter van Marc & Lucrèsse Latré-Haeck, eigenaars van een winkel met school- en bureelbenodigheden en een drukkerij, ben ik opgegroeid in de grafische sector. Al gauw werd duidelijk dat de drukkerswereld ook mijn passie is. Ik volgde een grafische opleiding waarna ik met veel plezier in de zaak van mijn ouders werkte. Drukkerij Latré was een heus familiebedrijf. In de loop van de jaren leerden we vele nieuwe technieken en grondstoffen kennen, wat werken in de grafische sector nog leuker maakt, het is nooit saai!

Ondertussen is de zaak niet meer in de St.-Maria-Aalterstraat maar wel in Venakker 89 (vlak aan het industriepark). Naast algemeen drukwerk kan u bij ons ook terecht voor drukwerk met speciale afwerkingen, stickers / etiketten, bedankjes, btw-bonnen, baanaffiches, spandoeken, banners, borden / panelen, stempels en zoveel meer… . 

Met reeds meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u graag verder. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1!! Daarom werken we steeds op afspraak. Zo hoeft u niet te wachten en krijgt u alle tijd en aandacht om uw drukwerk te bespreken.