“Choose a job you love 
         and you will never have to work 
                    a day in your life.”

                                                  Confucius

Als dochter van Marc & Lucrèsse Latré-Haeck, eigenaars van een winkel met school- en bureelbenodigheden en een drukkerij, ben ik opgegroeid in de grafische sector. Tijdens de schoolvakanties mocht ik helpen in de winkel en de drukkerij, en al gauw kreeg ik de smaak te pakken. Ik volgde een grafische opleiding waarna ik met veel plezier in de zaak van mijn ouders ging werken. Ook mijn broer had de microbe te pakken en volgde een grafische richting. Drukkerij Latré werd een heus familiebedrijf. Toen onze ouders op pensioen gingen, sloten we ons aan bij een drukkerijengroep, waar ieder zijn specialiteit had. Zo leerden we nieuwe technieken en grondstoffen kennen.

Een paar jaren geleden besliste ik om een eigen grafisch bedrijf te beginnen. Niet meer vanuit de Sint-Maria-Aalterstraat, maar vanuit een nieuwe locatie, nl. Venakker 89 (vlak aan het industriepark). Naast het algemeen drukwerk kan u bij mij ook terecht voor o.a. kaarten met folie- of blinddruk, letterpress, gekleurde randen, geboorte- en communiegeschenkjes, stickers / etiketten, btw-bonnen, baanaffiches, banners, borden / panelen, stempels en zoveel meer… .

Met meer dan 25 jaar ervaring en door mijn professionele kennis kan ik u de beste service op maat geven. Daarom werk ik ook steeds op afspraak. Zo hoeft u niet te wachten en krijgt u alle tijd en aandacht om uw drukwerk te bespreken.