Neem deel aan onze fotowedstrijd


en win onderstaande banner met jouw eigen foto en/of quote!

textielposter voorbeeld

Ook dit jaar hebben we een foto te weinig om onze bureaukalender te kunnen afwerken. Jij kan de eer hebben om die plaats in te vullen
met jouw foto én je ontvangt daarboven op ook nog eens een foto en/of quote naar keuze op een textielbanner zoals op bovenstaande foto!

Mail dus snel jullie mooiste foto’s (max 5 ex) naar heidi@hereforyou.be. Typ in het onderwerp van jouw mail: FOTOWEDSTRIJD.
Enkel foto’s met vermelding FOTOWEDSTRIJD kunnen deelnemen. Vermeld ook telkens in de mail zelf jouw naam, adres en telefoonnummer.

Lees aandachtig de voorwaarden, iets verder op deze pagina.

Foto’s insturen kan tot en met vrijdag 9 oktober 2020. Uit alle inzendingen kiezen wij de beste foto’s en posten deze op zondagavond 11 oktober
op onze Facebookpagina. Vanaf dan kan iedereen zijn stem uitbrengen. We sluiten de wedstrijd af op vrijdagavond 16 oktober om 19u.
De foto met de meeste stemmen wint en komt met foto en naamsvermelding op onze kalender. Neem zeker deel en nodig ook je vrienden uit! 

Wordt het even spannend als vorig jaar?

Niet geïnteresseerd in de wedstrijd maar wel in onze kalender? Stuur een mailtje met als onderwerp KALENDER naar heidi@hereforyou.be
met uw naam, emaildres en telefoonnummer. Zodra de kalenders klaar zijn ontvangt u een mail wanneer u deze kan afhalen. 1ex. per gezin.


VOORWAARDEN:
Elke foto moet een horizontale (liggende) foto zijn 
en dient per mail aangeleverd te worden met in het onderwerp de vermelding FOTOWEDSTRIJD.
Vermeld in de mail zelf jouw naam, emailadres en telefoonnummer. De foto’s zijn min 500 Kb en max 8Mb en in JPG of JPEG-formaat.
Je kan maximaal 5 foto’s insturen voor deze wedstrijd. Jouw foto komt op de kalender zoals op onderstaand voorbeeld.
Hou er rekening mee dat jouw foto een hele maand bekeken wordt, dus kies zelf reeds jouw leukste foto’s uit.
Wij contacteren de winnaar. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd aanvaard je het wedstrijdreglement. Lees het aandacht door. 
TIP: Neutrale foto’s maken meer kans dan persoonlijke foto’s. 

 

Kalender